Snickare Nässjö

Kansjö Bygg

Bygg & Renovering

Välkomna till Kansjö Bygg när ni behöver hjälp av en snickare i Nässjö! Till oss är ni välkomna när ni behöver professionell hjälp inom byggbranschen. Vi tar oss an det mesta som har med renovering, kakel och bygg att göra. Tack vare omfattande kunskap och lång erfarenhet kan vi erbjuda kvalitativa tjänster till rimliga priser. Vår målsättning är att alla våra kunder ska bli helt nöjda med vårt arbete och det slutgiltiga resultatet. Därför arbetar vi alltid hårt, engagerat och noggrant, för att leva upp till era förväntningar. Givetvis är vi flexibla och kan anpassa arbetet ifall det finns några specifika önskemål och behov.

Om oss

Kansjö Bygg är ett etablerat byggföretag beläget i Kansjö, lite utanför Nässjö. Företaget har varit aktivt sedan 2015 men vi har sedan tidigare mångårig erfarenhet inom branschen. Dessutom har våra snickare gedigen kunskap som dagligen speglar vårt arbete.

Vi innehar våtrumscertifikat och kan därmed utföra våtrumsarbeten.

Våtrumscertifikat

Våtrumsarbeten innebär stora krav på noggrannhet och säkerhet. Då vi innehar våtrumscertifikat kan våra kunder vara säkra på att vi är behöriga att genomföra arbetet enligt byggbranschens regler.

Alltid nöjda kunder

Oavsett arbete strävar vi efter att samtliga kunder ska bli 100 procent nöjda över vårt arbete, service och arbetssätt såväl som resultatet. För att uppnå detta anpassar vi alltid arbetet efter eventuella önskemål och behov.

Våra tjänster

Vår byggfirma har ett brett tjänsteutbud inom bygg. Inom företaget har vi både kunskapen, erfarenhet och verktygen som krävs för att genomföra arbetet på bästa sätt. När ni vänder er till oss lägger vi tillsammans upp en plan för arbetet, för att ni ska få precis den hjälpen ni söker. Med vårt arbete utgår vi från Kansjö, utanför Nässjö, men vi arbetar också i hela dess omnejd.

Bygg

Som etablerad byggfirma kan vi erbjuda det mesta inom bygg, små som stora arbeten. Till oss kan ni vända er för att få hjälp med allt från mindre snickerier till större renoveringar.

Renovering

När det kommer till renovering finns vi här för att ge er den bästa möjliga hjälpen, anpassat efter just det ni behöver hjälp med. Av oss kan ni få hjälp med bland annat badrums- och köksrenovering.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar. Svarar vi inte direkt återkommer vi så fort vi får möjlighet.

Kansjö Bygg

KANSJÖ 21, 571 94 Nässjö

0708611932

victor.anderssonn@gmail.com

Snickare Nässjö

Varmt välkomna till Kansjö Bygg! Vi utgår från Kansjö som ligger lite utanför Nässjö men vi vänder oss även till er i dess omnejd. Till oss kan ni vända er när ni behöver hjälp inom bygg och renovering, våra snickare hjälper er. Utifrån era önskemål och behov erbjuder vi er hjälpen som just ni behöver.